Alle webshops van Dijkstra Vereenigde

Dijkstra Vereenigde heeft verschillende webshops op het gebied van laboratorium apparatuur.

 

www.laboratorium-apparatuur.nl

De verzamel webshop van alle laboratoriumapparatuur. Alle producten uit elke shop zijn hier terug te vinden. 

 
www.ika-apparatuur.nl

IKA laboratorium technologie biedt een breed scala van innovatieve apparatuur voor tal van toepassingen in onderzoek en ontwikkeling. Marktleiders vertrouwen in onze beproefde technologie voor hun mengen, verwarmen, destilleren en malen van toepassingen.

 

www.vacuubrandpompen.nl

Al bijna 50 jaar is Vacuubrand het eerste merk in vacuümpompen ter wereld. Het leveringsassortiment omvat een uitgebreide familie van producten voor het genereren, meten en regelen van vacuüm. Vacuubrand is de specialist voor vacuüm toepassingen in laboratoria.

 

www.DICKEY-john.nl

Met de verschillende graanvochtmeters van Dickey John is het mogelijk om eenvoudig accurate, betrouwbare en snelle metingen te verrichten naar de vochtgehalte van circa 450 verschillende soorten granen, gewassen en bonen te bepalen. De Dickey John apparatuur is geschikt voor gebruik direct in het veld of in het laboratorium.

 

www.memmert-apparatuur.nl

Memmert apparatuur tegen scherpe prijzen. Ook ondersteunen wij u graag met advies, service & onderhoud op nieuwe en reeds aanwezige Memmert apparatuur.

 

www.gerhardt-apparatuur.nl

Gerhardt apparatuur voor vetbepaling, eiwitbepaling en vezelenalyse.

 

www.fritsch-maalmolens.nl

Fritsch levert verschillende maalmolens die het mogelijk maken van beton tot haar bijna alle materialen op laboratoriumschaal te verkleinen. Ook zijn er mogelijkheden voor cryogeen vermalen. Wat is de juiste molen voor uw applicatie? Wij helpen u graag verder.
Het assortiment wordt aangevuld met zeefmachines, laserdiffractie en dynamische beeldanalyse apparatuur voor de bepaling van de deeltjesgrootte.

 

www.ivf-equipment.com

De IVF apparatuur webshop van Dijkstra Vereenigde. Alle producten zijn scherp geprijsd en wij ondersteunen u graag met advies, service & onderhoud op nieuwe en reeds aanwezige IVF apparatuur die gebaseerd is op onze jarenlange ervaring.

 

www.pathologie-apparatuur.nl

De webshop voor pathologie en analisten. Webshop met o.a. Slee producten, welke worden gebruikt bij het verwerken van histologisch materiaal waar kwaliteit, nuttige innovatie en ergonomie belangrijk zijn.


www.laboratoriumvriezers.nl

Vrieskasten & vrieskisten o.a. voor gebruik in het laboratorium voor scherpe prijzen.

 

www.laboratoriumkoelkasten.nl

Koelkasten o.a. voor gebruik in het laboratorium voor scherpe prijzen.

 

www.weegschalenenbalansen.nl

Scherp geprijsde Kern weegschalen, analyse weegschalen, bovenweger, vochtmeter en veel meer.


www.klimaatkasten-webshop.nl

Klanten die specifiek op zoek zijn naar een klimaatkasten, zowel voor verwarmen als koelen, kunnen terecht in onze klimaatkasten webshop. 

terug naar top